Vetovihje: Leicester – Southampton 3.4.2016

Ennalta täysin mahdottomalta tuntuneen tavoitteen täyttyminen on yhä lähempänä Leicester Cityä. Seuraavaksi on Southamptonin vuoro matkata King Power Stadiumille.

Yksi Euroopan pääsarjojen kovimmista jymypaukuista koskaan? Sitä Leicesterin mestaruus toteutuessaan todellakin on. Sarjan hännille ennustesttu Leicester City on hävinnyt vain 3/31 ottelua koko kaudella, ja kaula sarjakakkoseen Tottenhamiin on viisi pinnaa, kun jäljellä on seitsemän kierrosta. Riittääkö tankissa bensa loppuun asti?

Southampton ei voi olla yhtä tyytyväinen kauteensa, mutta parin maaottelutaukoa edeltäneen voiton myötä (Stoke ja Liverpool) joukkue on noussut europaikoista taistelevan ryhmän kantaan. Ero viitossijaan on kolme pistettä, eikä nelossijaankaan ole kuin neljä pinnaa matkaa.

Äärimmäisen tärkeistä pisteistä siis taistellaan.

Leicesteriä edelleen aliarvioitu

Vaikka Leicester on etenemässä kohti mestaruutta, kertoimenlaatijat aliarvioivat joukkuetta edelleen. Ellei tietäisi, että joukkue porskuttaa kärjestä, niin kertoimista sitä ei ainakaan pystyisi päättelemään. Leicesterillä olemme takoneet tällä kaudella rahaa, joten miksi muuttaa menestysreseptiä?

Kauden alussa Leicesterin vahvuus oli hyökkäyspeli, nyt taas tasaisuus. Sekin on eräs valtti, että joukkue hallitsee erilaisia pelityylejä, vaikka Leicester viihtyykin ehkä enemmän roolissa, jossa vastustaja ohjaa peliä enemmän. Viiden viime ottelun saldo on 4-1-0. Leicester ei helpolla kaadu varsinkaan King Power Stadiumilla.

Southampton pullisti siis hauista ennen sarjataukoa ja tarjoaa varmasti kovan vastuksen kärkijoukkueelle. Soton on järjestänyt muutaman yllätyksen kauden mittaan, mutta Leicesterin kohtaaminen ei ole sama asia kuin pelata esimerkiksi Arsenalia tai Chelseaa vastaan. Leicester ei pelaa kuten huippujoukkueet perinteisesti peliä dominoiden vaan nopeasti ja tehokkaasti hyökäten.

Leicesterin koko ryhmä on jalkeilla. Southamptonin Shane Longin tilanne on epävarma, ja hänen poissaolonsa olisi vieraille takaisku.

Tietty tasapelin riski on olemassa, mutta kotivoitto maistuu silti hyvin – joskin tasoitusvetona. Valitaan kupongille Leicester -0,25 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,93.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

* Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.

Vetovihje: Leicester -0,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,93
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 3.4. klo 15.30
TV / stream:  MTV Sport 1