Vetovihje: PSG – Toulouse 19.1.2016

Paris Saint-Germain ja Toulouse kohtaavat toista kertaa kolmen päivän sisään – nyt Ranskan cupissa. Cup ei ole Laurent Blancin ryhmän ykkösprioriteetti, mutta tasoero käynee silti selväksi.

PSG dominanssi ranskalaisessa seurajoukkuejalkapallossa on melkeinpä huvittavaa. Ligue 1:n mestaruus on ratkottu jo aikoja sitten, sillä PSG on kerännyt 21 ottelusta yhtä monen pisteen kaulan sarjakakkoseen saldollaan 18-3-0. PSG on myös mukana molemmissa kansallisissa cupeissa ja valmistautuu Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Ligue 1:ssa viimeistä edellisenä jumittavan Toulousen tilanne on toinen. Sarjassa piste-eroa PSG:hen on kokonaiset 37 pinnaa. Se on enemmän kuin edes sarjakakkonen Monaco on saanut kasaan.

Tuoreeltaan pelatussa sarjakohtaamisessa Toulouse pani hyvin kampoihin. Tilanne oli maaliton vielä 20 minuuttia ennen loppua, kunnes Zlatan Ibrahimovic – kukapa mukaan – painoi ottelun ainoan osuman kulmapotkun jälkeen. Voitto kävi pariisilaisille kuitenkin kalliiksi, sillä niin Javier Pastore kuin  Marquinhokin loukkaantuivat ja ovat tänään sivussa.

HT/FT-kohde kupongille

Laurent Blanc on ilmoittanut, ettei cup ole tärkeysjärjestyksessä ykkönen ja rotaatiota käytetään näissä otteluissa paljon. Tänään kentälle juoksutetaan kuitenkin kova avausmiehistö, sillä mukana ovat esimerkiksi Zlatan Ibrahimovic, Edison Cavani ja Marco Verratti.

Toulousen motivaatio on arvoitus, kun pääsarjassa pysymisessäkin on täysi työ. PSG ei ole säkenöinyt viime viikkoina, mutta alla on kuitenkin kymmenen peräkkäistä voittoa.

Edellisestä Toulouse-kohtaamisesta PSG:llä on vain parannettavaa. Edellisistä kohtaamisista PSG on voittanut 9/11 vähintään kahdella maalilla. Nyt joukkue hyötyy vieläpä kotiedusta.

Pelivalintamme Paris Saint-Germainin johto puoliajalla ja voitto, mistä Redbet antaa kertoimen 1,81. Se on parempi kerroin kuin monilla kilpailijoilla.

Avaa pelitili Redbetille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Paris Saint-Germain HT/FT (1/1)
Kerroin: 1,81
Peliyhtiö: Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutu: Tiistai 19.1. klo 22.00
TV / stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi