Vetovihje: Kanada – Ruotsi 31.12.2015

Ruotsi on varmistanut nuorten MM-kisojen lohkovoittonsa, mutta voitto Kanadasta päätösottelussa sopisi kuin kruunu Kaarle Kustaan päähän.

Ruotsi ja Kanada pelaavat lohkovaiheen päätösottelunsa uudenvuodenaattona Helsingin jäähallissa. Ennen turnausta Kanada voitti joukkueiden välisen harjoitusottelun 6-5. Sinikeltaisilla on siis aihetta revanssiin.

Ruotsin turnaus on ollut tähän mennessä erinomainen. Kolme voittoa yhtä monesta ottelusta ja vakuuttava 1-0-voitto Yhdysvalloista nousevat ensimmäisinä esille. Hyökkäys on säväyttänyt heikkoja Tanskaa ja Sveitsiä vastaan – 13 tehtyä maalia kahdessa ottelussa on loistava saldo.

Kanada ja USA ovat menettäneet pisteitä matkan varrella, joten lohkokärkeen ei ole asiaa. Ruotsi saa kohdata B-lohkon nelosen Slovakian, joka on täysin lyötävissä ennen välieriä.

Kanada kompuroinut pahasti

Ennen turnausta Kanada oli selvä mestarisuosikki, mutta lohkovaiheessa joukkue ei ole vakuuttanut. Tappio USA:lle ja voitto Sveitsistä vasta jatkoajalla ovat suorituksia alle odotusten. Joukkue päätynee kolmossijalle.

Ruotsi haluaa päättää lohkovaiheen parhaalla mahdollisella tavalla, joten Expektin suorasta kakkosesta tarjoilema 2,65 maistuu meille.

Avaa tästä pelitili Expektille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Ruotsi voittaa
Kerroin: 2,65
Peliyhtiö: Expekt (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 31.12. klo 19.00
TV / stream:  Yle TV2

1 Comment on Vetovihje: Kanada – Ruotsi 31.12.2015

Kommentoi