Vetovihje: Liverpool – Leicester 26.12.2015

Valioliigan kärjessä porskuttava Leicester City vierailee Liverpoolin luona Anfieldillä. Me lyömme polettimme pöytään yllätyksen puolesta.

Tasan vuosi sitten – jumbosija. Nyt – ykkönen. Leicester on eurooppalaisen huippufutiksen ehdottomasti myönteisin yllätys tällä kaudella. Moniko enää muistaa, että joukkueen mestaruuskerroin huiteli ennen kauden alkua noin 1500 paikkeilla?

Moni kuitenkin odottelee, että sukellus on vielä luvassa. Leicester on kuitenkin vähät välittänyt tällaisista odotuksista ja marssinut voitosta voittoon.

Liverpool jatkaa aiempien vuosien tyylillään ja on ollut pettymys. Brendan Rodgersille annettiin kenkää, mutta myös Jürgen Kloppin alaisuudessa meno palautui ennen joulua entisiin uomiinsa. Alla on neljä voitotonta ottelua, joista kaksi joukkue hävisi. Yhdeksäs sija on täysin oikeutettu.

Taso- ja kuntoero vieraiden puolella

Vedonlyönti sitten? No, 1×2-kertoimet liikkuvat 1,97-3,90-4,10 hujakoilla, vaikka asetelma sarjataulukossa on mikä on.

Leicesterin kapeassa ryhmässä avainpelaajien loukkaantumiset voivat toki näkyä, koska paikkaajat eivät ole huipputasoa. Toisaalta Everton-voiton (2-3) jälkeen joukkue on saanut huilata viikon. Myös isännät sitä paitsi kärsivät poissaoloista, kun James Milner ja Martin Skrtel ovat sivussa.

Viimeisistä kymmenestä ottelustaan Leicester on voittanut kahdeksan ja pelannut kaksi tasan. Etenkin Jamie Vardy ja Riyad Mahrez ovat huippuiskussa ja paukuttavat maaleja toisensa jälkeen. Nyt kaksikko on vastannut jo 28 maalista – se on kahdeksan enemmän kuin koko Liverpool on tehnyt.

Siksi onkin vaikea ymmärtää, mitä kertoimenlaatijat ajattelevat. Vieraiden vire on selvästi isäntiä parempi. Pool hävisi viimeksi 0-3 Watfordille.

X2 antaisi liki tuplakertoimen, mutta lyömme poletit rohkeasti tiskiin kakkosen puolesta Unibetin kertoimella 3,90. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Leicester voittaa
Kerroin: 3,90
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 26.12. klo 17.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi